sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Tux, jonka takana on Hintertux

Tämän postauksen tunnisteena on legendaarinen Team Läskikasa, mutta valitettavasti meillä on Markun kanssa kahdestaan urakkana ylläpitää koko tiimin kunniaa ja mainetta alppimaisemissa tänä vuonna. Jugella on polvivaivoja, jotka eivät sinällään olisi haitanneet baaritiskillä istuskelemista. 
Antti ja Johanna vaikuttavat tätä nykyä Napapiiriä pohjoisemmilla leveysasteilla eikä tämän kevään aikataulut natsanneet työ- ja muihin kiireisiin. 
Aiomme aloittaa matkan tälläkin kertaa Oak Barrellista, kätellä toisiamme ja kertoa toisillemme kuolemattomia juttuja, joille nauramme rillit huurussa. Varmuuden vuoksi otamme vanhoja hissilippuja mukaan, että niitä voi hukata ennen kuin on perillä kohteessa, saati ensimmäisenä päivänä rinteessä.

Lähdemme retkelle sunnuntaina 5.3. ja kohteemme on Tux Itävallan Zillertalissa. Lennämme Müncheniin, josta on bussikuljetus perille. Majoituksemme sijaitsee Lanersbachissa, joka on pienenpieni alppikylä. Tuxia kehutaan sataprosenttisen lumivarmaksi viereisen Hintertuxin jäätikön ansiosta.

Toivomme molemmat tietenkin, että keväinen alppiaurinko paistaa pilvettömältä taivaalta koko viikon ja pääsemme nauttimaan loistavista olosuhteista sekä tuulettamaan päätä työkiireiltä. 
Helenalla on nyt sellaiset sukset, jollaisia ei ole ollut koskaan. Toivotaan, että ne pääsevät tositoimiin maaliskuun alussa.

Entiseen malliin arvomme kaikkien blogikirjoituksiamme kommentoineiden kesken jotakin kohteellemme tyypillistä. Ainoa edellytys kilpaan osallistumiselle on se, että kommentoijan tunnistaa joko nimestä tai nimimerkistä ja aikaa kommenttien antamiselle on sunnuntaihin 12.3. saakka ja aika alkaa NYT!


2 kommenttia:

Aili Inkeli kirjoitti...

Jippiiiii! Taas päästään reissuun täällä kotisohvallakin. On kyllä hauskoja paikannimiä, mielikuvitus heräsi. Toivottavasti ei tule lillerilallereille kovasti muxahduxia Zilleritallerin Tuxissa, hahahaha.
Hyvää ja turvallista matkaa! Ei turhia riskejä Helena, vaikka uudet sukset onkin.

Mummi kirjoitti...

Hauskaa ja turvallista laskettelumatkaa sinne österreichiin. Pysykää merkityillä reiteillä. Keski-euroopassa ollut lumivyöryjä. Ajelkaa tuc tucillla.