keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Jouluaatto Hong Kongissa


Hyvaa joulua kaikille! Joulu nakyy taalla kaiken maailman tingelitangelina ja tonttuhattuisina myyjina ja tarjoilijoina, ei muuten. Ei siis voi puhua joulutunnelmasta.
Eilinen paiva kului esimerkiksi kaymalla The Peakilla - vuorella, jonne noustaan erikoisratikalla liki pystysuoraan ylospain. Tuntuu, etta taalla on myos turisteja, mutta silti kaikki nayttaa kiinalaisille. Ja kiinalaisia on PALJON ja voi sita puheen molotuksen maaraa ja volyymia.
Tanaan jouluaattona lahdemme viela kaupungille. Ajateltiin tehda kuuluisa Star Ferry ajelu ja jotakin muuta pienta. Illansuussa suuntaamme kohti lentokenttaa ja sielta aikanaan kohti Melbournea. Lentomatkaa on taas ruhtinaalliset 11,5 tuntia.
Saa Hong Kongissa on ollut mukava, ei kylma eika kuuma, vaan sopiva.
Toivotamme siis kaikille hyvaa joulua ja palataan asiaan Australian mantereelta.
p.s. tana iltana (paikallista aikaa) ilahdutamme kotivakejamme puhelinsoitolla

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Talvinen ja päivä Kuusamossa pakkasta n. 7 astetta. Luonto on kaunis luminen. Odotamme soittoanne.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Joulua teillekin!

Joulurauha julistettiin reilu tunti sitten. Pakkasta meillä on yhdeksän astetta.

Paljon terveisiä kaikilta!

t. äiti, isä, Hannu, Heli ja Pete

Anonyymi kirjoitti...

Jouluterveiset Rajamäeltä! On syöty puuro,saunottu,nautittu jouluateria,käyty aattohartaudessa. Vielä kun pukkinumero saadaan vietyä läpi,päästään rauhoittumaan joulunviettoon!
Salla,Juha ja lapset

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta. Jouluaamu on valjennut lumisen harmaana. Pakkasta sopivasti 6,6. Illalla pukki oli jättänyt lahjat kuusen alle. Kiitos pukille lahjat olivat sopivia ja hyviä. illalla kävimme klo 16 kirkosaa, saunottiin, syötiin tietenkin ähkyyn saakka katsottiin telkkaa (enimmäkseen nukuttiin tuolissa). Aamulla näytettiin telkassa austraalian joulusta rannalla pelattiin palloa tonttulakki päässä.Hyvää loman jatkoa teille, toivottavasti lentomatka meni hyvin. tv äiska ja iskä Kuusamosta

Anonyymi kirjoitti...

Pakkasta eilen kaksikymmentä astetta. Tänään lauhtunut enää vain kuusi
Hyvää jatkoa Toini, Reijo ja sami