sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Ilmassa oli urheilujuhlan tuntua
Lauantai-iltapäivä kului Olympiapuistossa. Nousimme Olympiaturmiin, joka on noin 250 m korkea torni, josta on selkeällä säällä hienot näkymät jopa Alpeille asti. Lauantaina oli joko pakokaasua tai aurinkousvaa sen verran taivaanrannassa, että näkyvyyttä ei ollut kovin etäälle. Kiersimme myös itse Olympiastadionilla. Eilen oli Bayern Münchenillä kotiottelu Kölniä vastaan, mutta ne pelit pelataan nykyään jonkin matkan päässä uudella Allianz Arenalla. Tuloksena oli muuten tasapeli uutisten mukaan.

Urheilujuhlan tuntu jatkui keskustassakin. Tarkoituksena oli istua Hofbräuhausissa tunnelmoimassa saksalaisen marssimusiikin tahdissa, mutta se jäi valitettavasti vain tarkoitukseksi. Siellä oli vähintään kaksi tsiljoonaa ihmistä. Oktoberfestin toiseksi viimeinen päivä, lauantai-iltapäivä, aurinkoinen sää ja kaikki muut mahdolliset tekijät takasivat sen, että sieltä oli turha löytää yhtään pöydänkulmaa vapaana. Ja meteli oli melkoinen.

Päivän päätteeksi synttäri-illastimme baijerilaistyylisessä lähiravintolassa, jossa Markku valitsi lautaselleen sianpotkaa.


2 kommenttia:

heli kirjoitti...

Ach mann... Oisitte tanssahdelleet marssin tahdissa pöydillä ;) HB:ssa on kyllä aina kamala meteli! Ihme tyyppejä, eikö ne vois sen massinsa edessä istua nöyränä hiljaa *hekoheko*

Ella ja Timo (puupää) kirjoitti...

Genau. Olipa mukava lukea kuulumisia. Olimme mökillä viikonlopun, joten olette jo varmaan kotisuomessa. "Tuppuraisen" pariskunta oli mökillä myös purkitettiin muikkuja kun ostivat kalasatamasta. Kaken hoputus kotiin alkoi heti aamusta, ei kunnolla ehditty sängystä ylös ja arvatenkin Jatta hermostui. Se siitä, hyvää työviikkoa