maanantai 5. lokakuuta 2009

Viikonloppulomanen päättyy


Pitkä viikonloppu Münchenissä kului yhdessä hujauksessa ja oli aika pakata laukku ja valmistautua kotimatkaan. Paluulento lähti vasta kl 18.40 paikallista aikaa sunnuntaina, joten meille jäi runsaasti aikaa tutustua kaupungin nähtävyyksiin jalan.

Kävelimme Isarin, tuon ristisanatehtävistä tutun Tonavan sivujoen, rantoja Friedensengel -patsaan juurelle ja sieltä kohti Hofgartenia, jonka ympärillä on runsaasti Baijerin "valtiollisia" rakennuksia. Theatinerstrassella oli muuten Hesarissakin mainittu maailman korkein legopalikoista rakennettu torni!

Sunnuntaipäivä oli tosi lämmin ja aurinkoinen ja ihmisiä oli edelleen liikkeellä sankoin joukoin. Oli ihan pakko istuutua kadunvarren Bierstubeen nauttimaan Hacker Pschorr -panimon antimista. Lounastimme Berni's Nudelbrett -ravintolassa, jossa Helena on käynyt joskus aikoinaan Helin kanssa syömässä Semmelknödeleitä ja varmaan jotakin lihastakin.

Sen pituinen oli se reissu tällä kertaa. Mukava oli käydä, mutta tosi kiva oli tulla kotiinkin. Joskin vähän flunssaisena.

Ei kommentteja: