sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Let's go -meiningillä

Onko tuuli myötäinen vai vastainen? Minne tuuli vienee? "Matkaan taas kuljen nyt, suuntaa vaan en kysellyt..." Arvaapa minne olemme lähdössä viikonloppulomaselle lähiaikoina? Annamme yhden vihjeen: kohteen kuuluisin nähtävyys on 140-metrinen Jet d'Eau. Kerro arvauksesi tai tietosi kommentoimalla tätä tekstiä nimelläsi tai tunnistettavalla nimimerkillä. Kommentit jätettävä viimeistään 31.3.2011 mennessä. Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan pieni tuliainen. Kannattaa ehdottomasti osallistua, vaikka oikea vastaus tulisi jo ehkä ekassa kommentissa. Myöhemmin matkakuulumisia paikan päältä.

Arvonta on suoritettu autenttisessa ympäristössä eli Genèvessä, jonka kuuluisin nähtävyys tuo arvuutettu suihkulähde on. Melkoinen truutta!
Markku toimi Rouva Fortunan sijaisena ja nosti hatusta Jukan nimellä varustetun lapun. Jukka on vastannut kysymykseen sähköpostitse, ja kaiken lisäksi oikein. Siispä Konalan Kasatonoville on postitettu Sveitsin tuliaisia! Onnittelut voittajalle ja kiitokset kaikille osallistujille.

8 kommenttia:

ahu kirjoitti...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Jet_d%27Eau

Unknown kirjoitti...

Tämä vastaaminen näyttää olevan vähän vaikeaa ja jokuhan on jo muutenkin ehtinyt vastailla ensin. Yritänpä nyt kuitenkin vielä kerran sanoa, että näyttää siltä, että aiotte viettää pienen pyrähdyksenne suihkulähteen kohinassa Genevessä. Hyvää matkaa! Terkuin Terhi Koo

ella.fi kirjoitti...

´Katselimpa minäkin ahun antaman osoitteen perusteella ja nyt tiedän että paikka on Geneve Schwitserlandissa. Joko ensi viikonloppuna vai onko kenties pääsiäinen tähtäimessä? Eipä muuta kuin hyvää matkaa!

Anonyymi kirjoitti...

Vähän piti katella ,mihin olette
menossa.Matkan kode näytää olevan
Geneve. Hyvää matkaa !!!!

terveisin Matu ja Jomppe

Sari ja Rokku kirjoitti...

Buenas tardesta.. tai paremmin bonsoir sitten vaan! Depuis 1891, le Jet d'eau est un des symbole les plus connus de la ville de Genève. Selvä se!

Aili Inkeli kirjoitti...

Googlella on hyvä paikkailla aukkoja sivistyksessä. Tiedänpähän minäkin nyt Geneven olevan kohteenanne, siis ennen kuin katsoin kommentit :)
Mukavaa lomasta teille!

Nimim. Aina kohteessa alias Helna kirjoitti...

Kiitos tähänastisista kommenteista, joiden lähettäjät osallistuvat arvontaan. Vielä en paljasta, oletteko oikeassa vai ei. Sen tietää aikanaan.

Heli kirjoitti...

Vastaus on aivan ilmiselvästi Kanada! Mitä voitin? ;)