sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ei vedetty nenästä, vaan hatusta!


Team Läskikasan vuoden 2013 laskettelureissu Sveitsin Verbieriin on onnellisesti takana.
Ennen matkalle lähtöä julkaisimme perinteisen kommentointikisan käyntiin ja toivoimme toki siinä vaiheessa runsasta kävijä-, lukija- ja kommentoijamäärää.
 
Kiitettävästi kävittekin seuraamassa edesottamuksiamme. Suurkiitos jokaisesta kommentista. Bloggaajalle ja miksei kanssamatkustajillekin on erittäin tärkeää nähdä, että matkamme metkut kiinnostavat.
 
Tämänkertaisen arvuuttelukisan palkintona oli Verbier-aiheinen Sveitsin lipun värinen "I love Verbier" -kirjanmerkki.
Arvonta suoritettiin sunnuntai-iltana 3.2.2013 suljettuna lippuäänestyksenä. Arvonta-astian virkaa toimitti Markun vihreä huopahattu.
 
The winner is Aili Inkeli!!!

4 kommenttia:

Aili Inkeli kirjoitti...

Herrijerri!! Vau, mahtava arpajaisvoitto taas. Passaa mulle ja muistuttaa, että vois kirjankin avata tietokoneen sijasta. Tyylikäs kapine todella! Kiitos ja kumarrus.

Helna kirjoitti...

Onnea voittajalle! Kusti lähti tänään polkupyörämatkalle pohjoista kohti, joten muista tarkkailla postiasi. Jos ei tule huomenna, niin kolmen viikon kuluessa kuitenkin :D Ykköspostia on ainakin sisällys!

Aili Inkeli kirjoitti...

Posti kulki tällä kertaa nopeasti ja hieno arpajaisvoitto odotti lootassa. Otan käyttöön sen heti, koska aloitan tänään 531-sivuisen Fedja-sedän lukemisen. Kiitos!

Nonnii, jospa tämä kahdessa somessa oleva kommenttini toisi seuraaviin arpajaisiin enemmän osallistujia :)

Helna kirjoitti...

Joo, toki lisäkommentoijat eivät ole pahasta. Tämänkertaista matkatarinointia kävi kommentoimassa kohtuullisen usea lukija. Se oli mukava se.