sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Suuntana Salzburger Land, osoitteena Obertauern

Taas on se aika vuodesta, jolloin Team Läskikasa kokoaa itsensä ja lähtee puikkarinteeseen.
Tämänvuotisen reissun kohdemaa on Itävalta, itse asiassa useamman vuoden jälkeen. Lennähdämme Salzburgiin, josta kohteeseen eli Obertauerniin on noin puolentoista tunnin bussimatka.

Nettifaktan perusteella Obertauernin hiihtoalue sijaitsee kahden kunnan alueella (Pongau ja Longau - kuinka kekseliästä!). Kuntien raja kulkee Radstädter Tauern Passilla, siis korkealla vuorilla.
Obertauernin maisemat ovat tulleet tunnetuksi myös vuonna 1966 filmatusta Beatlesin Help! -elokuvasta. Paikka oli tarinan mukaan valittu sen vuoksi, että se oli ainoa paikka, jossa oli lunta filmausaikaan.

Nyt ei muuta kuin pakkauspuuhiin.

Jokainen kommentoija, joka jättää tunnistettavan jäljen blogikirjoituksiin aikavälillä 24.1. - 7.2., osallistuu taas arvontaan, jonka pääpalkintona on jotakin spektaakkelimaista!
Obertauernin hiihtoloman harvoja postauksia kommentoineiden kesken suoritettu arvonta meni vähän yliajalle, mutta suoritettiin kuitenkin. 
500 000 shillinkiä lähtee postin mukana Kellerille, joka kommentoi ensimmäistä kertaa ja heti onni potkaisi. Onnittelut Koillismaalle!


3 kommenttia:

Aili Inkeli kirjoitti...

Toivottavasti teillä siellä ei ole samanlainen lumipyry kuin Suomessa nyt! Luistavia ja turvallisia laskuja koko tiimille.

kelleri kirjoitti...

Eikä sitten vaarallisille rinteille.

Eila Raudaskoski kirjoitti...

Täälläkin päin talven ainoita kunnollisia tuiskukelejä. Tuntuu, että flunssa pukkaa vaikka on "piikki" otettu tai sitten on liikaa ulkoilmaa siemottu pakkasten jälkeen. Ihanaa lommaa kaikille! Siellä työ- ym asiat unohtuu!