lauantai 16. huhtikuuta 2016

Maslinovo ulje s limunom

Viimeisimmän reissun palkinto on odottanut arpomista ja myöskin inspiraatiota kirjoittamiseen.
Nyt tuli SE hetki. Markun huopahattu toimi taas onnettaren arvonta-astiana. Kroatialaisen sitruunalla maustetun oliiviöljypullon voitti ... tädää ... Aili Inkeli.
Pullo ei lähde postitse Kempeleeseen, vaan pakataan Aili Inkelin omaan matkapakaasiin lähiaikoina.
Onnea taas kerran Aili Inkeli!!! Vain osallistumalla voi voittaa eikä Aili Inkeliä voi moittia passiivisuudesta blogitekstieni kommentoimisesta. Kiitos ja kumarrus.


Pääsiäisenä tehty Dubrovnikin matka sai vähän alaviritteisen lopun, sillä Tuomas sairastui 1.pääsiäispäivän iltapäivällä vatsatautiin, joka riepotteli nuorta miestä huolestuttavasti. Ei kestänyt sisässä mikään. Pyysimme illalla hotellin keittiöstä banaaneja, josko edes niitä voisi yrittää syödä, mutta huonolla menestyksellä.
Markku majoittui Tuomaksen kaveriksi viimeiseksi yöksi sen varalta, että vointi heikkenee entisestään. No, sen seurauksena Markku soitteli norjalaisella puhelimella lähtöaamuna kaukopuheluita!!!

Mikä sai taudin jylläämään? Ensimmäisenä tuli mieleen lauantaina syödyt osterit tai joku muu paikallinen ruoka tai vesijohtovesi. Minä olen vahvasti sitä mieltä, että aiheuttaja vietiin mukana eli vatsapöpö. Miksi minä en puklannut, vaikka söin samoja ostereita?

Lopuksi voisi todeta sarkastisesti, että paska reissu, mutta tulipahan tehtyä. Ei suinkaan. Hyvä reissu. Dubrovnik on käymisen arvoinen, kaunis kaupunki, mutta sen näkemiseen riittää todellakin pitkä viikonloppu. Maaliskuun lopussa siellä ei ollut vielä valtavaa turistitulvaa, mutta ihan riittämiin japanilaisia selfietikkuineen parveilemassa kulkupaikoilla.

2 kommenttia:

Aili Inkeli kirjoitti...

Vautsi! Hieno arpavoitto, joka ei takuulla happane pulloon. Kiitos!

Helna kirjoitti...

Ollos hyvä!