keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Thai-hierontaa

Thai-hieronta kuuluu thaimaalaiseen kulttuuriin kuin nenä päähän. Suomalaisesta perspektiivistä siihen liittyy toki lieveilmiöitäkin..
Esimerkiksi Kamala Beachillä thai-hierojia on pilvin pimein pitkin rantaa eikä niihin voi hyvällä tahdollakaan liittää "happy endingsejä". Sen sijaan iltaisin kylältä kyllä näyttää löytyvän hierontapaikkoja, joissa on verhottu osastokin!

Asian varsinaisessa merkityksessä se on täysin kunniallinen hierontamuoto, jossa kehoa venytellään ja painellaan käsillä ja jaloilla seuraten kehon läpi kulkevia energialinjoja.
Ja koska olemme aurinkolomalla Thaimaassa, emme tietenkään voi jättää tilaisuutta käyttämättä. Hotellimme spa-osastokin tarjoaa erilaisia hierontoja ja hoitoja, mutta hinnat ovat tosi suolaisia verrattuna rannan palveluihin (""Massage Madame, tlii hanlet bahts").
Ensimmäisen viikon lauantaina kävimme koko porukka thai-hieronnassa ja toisen viikon tiistaina toisen kerran. Jälkimmäisellä kerralla anoppi skippasi hoidon, mutta aikoi toki palata asiaan vielä loppuviikosta.

Yleisesti ottaen annoimme kaikki arvosanan hyvä plus tai jopa erinomainen hierojille.Tiukkanäppiset naiset osasivat asiansa.



Ei kommentteja: