lauantai 15. marraskuuta 2014

Ja taas mennään...

Johan tässä on kohta pari kuukautta kotona oltukin, joten on taas aika nostaa kytkintä ja lähteä maailmalle mieltymään. Ja ei matkaa, ellei myös blogin leikkimielistä arvuuttelukisaa, joka tärähtää käyntiin NYT.
Menomonot -blogin perinteitä noudattaen jokainen tätä blogia omalla nimellä ja/tai tunnistettavalla nimimerkillä kommentoiva on automaattisesti mukana käytännöllisen pienen tuliaisen arvonnassa. Kommentointiaikaa on tämän tekstin julkaisemisesta aina maanantai-iltaan 8.12.2014 saakka.


Mutta mitäs sitä tällä kertaa arvuutellaankaan? 
Tämänkertainen matka on osittain työtä ja osittain vapaa-aikaa, sillä Markulla on kohteessa opintoihin liittyvä seminaari (työosuus). Minä sen sijaan otan matkan loman kannalta ja aionkin kuljeskella kaupungin kymmenillä joulutoreilla anopin kanssa (vapaa-aikaosuus).
Matkaseuraksi saamme siis myös Markun äidin, joka on hänkin käynyt aiemmin tässä kaupungissa, mutta ei lisäkäynti pahaa tee.

Matkustamme joukukuun alkupäivinä pääkaupunkiin, jonka 
  • nimeen voi liittää munkin, muurin tai makkaran 
  • muurin murtumisesta tuli 9.11.2014 kuluneeksi 25 vuotta
  • kuuluisin pikaruoka on currywurst.

Mikä tämä kaupunki on?

Osallistu arvuutteluun, kommentoi kuulumisia matkan aikana ja olet mukana joukossa, josta arvotaan voittaja! Tsemppiä!

Berliinin matka on taakse jäänyttä elämää, palkinto on arvottu ja voittaja on sen jo saanutkin. Blogin päivitys on vain viivästynyt.
Arpaonni suosi superinnokasta kommentoijaa eli Aili Inkeliä. Siinäpä nyt sitten opiskelee faktoja Berliinistä. Onnea Aili Inkelille ja kiitos kaikille muille lukijoille/kommentoijille!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sen täytyy olla Berliini. Munkkivihje varmisti asian.
Markus S.

Aili Inkeli kirjoitti...

Ihan hävettää, kun tällä kertaa ei tarvinnut vaivata aivosoluja ollenkaan. Elämä on joskus helppoa, onneksi. Terveisiä Berliiniin!

irma ja Pentti :) kirjoitti...

Kymmenet joulutorit paljastivat Berliinin ilman ensimmäistäkään vihjettä! :)

Helna kirjoitti...

Ihanaa, että tänne on kättelyssä pelmahtanut triplakommenttia. Tämä lupaa hyvää! Minulla syntyi jo ajatus palkinnostakin. Määränpäässä on tosiaan liki 60 Weihnachtsmarktia, joten ...

Anonyymi kirjoitti...Kyllä se on Berliini.
Makkara hyvä vihje.Mukavaa reissua

matu ja jomppe

Anonyymi kirjoitti...

Bärliinihän sen täytyy olla :)

T. Ippa