perjantai 30. tammikuuta 2015

Pronto!

Team Läskikasa on viittä vaille valmiina lähtöön, joten tämänkertaisen kilpailun lähtölaukaus menee ihan kalkkiviivoille. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan.
Noin 18 tunnin kuluttua seurueemme (Vauhtiraita-Johanna, Nänni-Antti, Toivo BonGiorno, Takki auki-Torvinen ja Laviini-Helena) nousee lentoalukseen, jonka nokka suuntaa kohti saappaanmallista maata eteläisessä Euroopassa.

Majoitumme Gressoneyn laaksossa La Trinitén kylässä, mutta varsinainen laskettelualue on paljon enemmän kuin vain tuo yksi kylä. Alue koostuu Alagnan, Gressoneyn ja Champolucin laaksoista, jotka hissijärjestelmä yhdistää. Monterosa Ski on tunnettu rauhallisuudestaan ... ainakin siksi kunnes Team Läskikasa pölähtää paikalle.
Milanolaiset valtaavat alueen rinteet viikonloppuisin, koska alue sijaitsee vain reilun parin tunnin ajomatkan päässä italialaisen muodin keskuksesta.

Mihin maahan Team Läskikasa suksiikaan tällä kertaa?

Jokainen tätä blogia ja tämän matkan tarinoita omalla nimellä ja/tai tunnistettavalla nimimerkillä kommentoiva on automaattisesti mukana pienen palkinnon arvonnassa.
Osallistuminen on mahdollista tämän Pronto! -tekstin julkaisemisesta lähtien aina 8.2.2015 saakka.

Lisään tähän pienen varauksen tekstien päivittämisestä. Olen antanut itseni ymmärtää, että Monterosassa ei ole maailman parhaimmat nettiyhteydet, joten voi olla, ettei kuulumisia julkaista joka päivä. Jos julkaistaan, aina parempi.

Alkutalven alppimatka on tehty, laskut laskettu, matkalla riehunut vatsatauti selätetty, pyykit pesty ja työt aloitettu. Gressoney-la Trinitén kylän "all around souvenir shopista" hankitun lahjan arvonta tapahtui rauhallisen perjantai-illan ratoksi Markun huopahatusta, josta on tullut virallinen arvontapönttö!

Tämänkertaista voittajaa ei voi syyttää passiivisuudesta. Hän seuraa silmä kovana edesottamuksiamme, mutta myös blogia ... e il nome del vincitore è ... Aili Inkeli!!! Onnea Kempeleeseen!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saapasmaa Italia :) Itse ampaisen aamulla Oulu-opiston pasta-kurssille, joten samoissa fiiliksissä mennään... Mukavaa ja maukasta matkaa :) T. Ippa

Sari ja Rokku kirjoitti...

Buona serata Italiana! Buon viaggio! 😀

ella kirjoitti...

Hyviä lasketteluhetkiä ja aurinkoisia päiviä. Täällä tulee edelleen lunta, ja lumivuoret kasvaa. Kohta saa omalla pihalla hyvän laskettelurinteen. (ainakin pyllymäkeä)

Aili Inkeli kirjoitti...

Täällä voisikin Ellan ideaa lainatakseni leikkiä pikku-Italiaa ja lasketella liukurilla pihan lumikasoista. Eivät ole mitään ihan pieniä!
Olkaapa olematta uhkarohkeita siellä rinteissä! Muistakaa välisyönti.

Helna kirjoitti...

Nythän tämä yhteys onnistui. Yritän ensin siirtää mutamat ja sitten kirjoitella kuulumisia. Kiitos kaikille tähänastisista kommenteista.