perjantai 13. helmikuuta 2015

... e il nome del vincitore è ...

Team Läskikasan alppimatka on vuoden 2015 osalta taputeltu. Matkalla riehunut vatsatauti on vain hämärä muistikuva eikä pilvinen sääkään harmita enää ollenkaan. Reissun jälkeen riitti pyykättävää melkein koko viikoksi, mutta nyt vaatteet odottavat viikattuna uusia seikkailuja.

Gressoney-la Trinitè ja Monterosa Ski -alue oli meille Markun kanssa uusi tuttavuus. Pieni kylä, kivat rinteet, hulppeat maisemat ja hyvä seura, niistä on mukava reissu tehty!
Lomalle on aina mukava lähteä, mutta yhtä kiva palata takaisin virkistyneenä, levänneenä ja yhtä kokemusta rikkaampana. 
Samalla matkalla oli myös naisporukka nimeltään Team Prosecco, mutta kyllä Team Läskikasa rules, vaikkemme uutta historiaa kirjoittaneetkaan. Samoja naurettavia vitsejä vuodesta toiseen. Ihquu!!!

Alppimatkan harvoja blogikirjoituksia kommentoi muutama henkilö ... laatu korvaa määrän? Osallistujia oli kuitenkin sen verran, että onnenpyörää saattoi pyöräyttää. Markun Saksasta ostettu huopahattu toimi jälleen kerran arvonta-astiana ja voittajalapussa luki selvällä suomen kielellä AILI INKELI.
Hänellä on satumainen tuuri, mutta sen siitä saa, kun muistaa/jaksaa kommentoida.

Gressoney Monte Rosa -kirjailtu puuvilla/pellavapyyhe plus huumaavan tuoksuinen saippua lähtevät postitse kohti Kempelettä heti alkuviikosta. Uusia kommentteja odotellessa onnea voittajalle!


2 kommenttia:

Aili Inkeli kirjoitti...

Uskomatonta! Toinen voitto peräkkäin ja palkinnot sen kun paranee. Toivottavasti muut blogisi lukijat eivät heitä pyyhettä kehään (hehheh) vielä, vaan jatkavat kanssani jaloa kilpaa. Seuraavaa matkaa odotellaan.

Helna kirjoitti...

Postitus venähti torstaille. Ykköspostissa lähti voittajalle.