sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Luvassa on - älä suotta huolehdiMatkailukuulumisia on luvassa jatkossakin. Tällä hetkellä maksettuna on seuraava laskettelumatka Itävallan Ischgliin (kylä perusmuodossaan Ischgl --- halutaan ostaa vokaali!) tammikuussa 2010. Tänään 11.10.2009 webkameran kuva Idalpesta ei ole mairitteleva, mutta toivossa on hyvä elää kuten lapamatokin sanoi. Tässä kuvassa ihanteellinen näkemys kylästä :)

15.11.2009 sivua päivitettiin oheisella luonnonlumisella webkameran kuvalla Alp Tridalta.

2 kommenttia:

Ella kirjoitti...

Ompa hyvä että passilla on käyttöä. Nytpä sattui niin että olemme olleet kyseisessä kaupungissa, ainakin tutulta vaikutti. Siellä on n. 20 km päässä on vanha suolakaivos, mutta emme nähneet laskettelurinteitä, mutta kaipa siellä tuntureita riittää. Rukalla jo lasketellaan täyttä häkää.

Juha Torvinen kirjoitti...

Hyvää matkaa... Itävallassa Tirolissa on aina kivaa. Asuimme Stubain laaksossa viime kesänä liki viikon ollessamme moottoripyöräreissulla. Lunta oli vain huipulla, mahdollisuus myös lasketella. Kävimme 3,3 km korkeudessa... siis Itävallan Alppien huipulla. Laskekaa varovasti, rinteet hieman pitempiä kuin Rukalla. Me laskemme Rukalla....