sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Matkailuvuoden 2010 avaus lähestyy


Vuosi 2010 on jo pyörähtänyt käyntiin eikä yhtään matkaa ole vielä tehty! Asia kyllä korjaantuu noin viikon sisällä tämän kirjoittamisesta, sillä kuvassa näkyvät tuliterät kypärät ja muut lasketteluvermeet pakataan kassiin ja suksitaan Itävaltaan.
Lähtöpäivä on lauantai 23.1. ja viikon reissulla paluupäiväksi tulee seuraava lauantai. Se on niin yksinkertaista.

Joukkueemme kokoonpanoon ei ole tullut muutoksia sitten viime kauden. Sama viisikko puikkailee Ischglin rinteissä, kertoo kuolemattomia juttuja lounastauolla ja jatkaa hillitöntä vitsinkerrontaa afterskissä.
Tästä tämä lähtee.
Arvomme kaikkien blogiamme 23. - 31.1.2010 välisenä aikana nimellään kommentoineiden kesken pienen matkamuiston Tirolista.15 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Jee, arvonnat ovat kivoja ja tietty yritän saalistaa matkamuiston itselleni, oli se sitten vaikka haisevat laskettelusukat (pliis, mitään kurahousuja ei kuiteskaan...). No, mun tuurilla joku muu voittaa, mutta hauskaa matkaa kuitenkin!

Helna kirjoitti...

Suhtaudupa optimistisesti tulevaan arvontaan. Tiedä vaikka rouva Fortuna olisi sinun puolellasi. Toivottavasti Ischglissäkään ei saa ostaa hikisukkia matkamuistoksi. Kurahaarat saavat itse pitää housunsa :)

anneli k Ranualta kirjoitti...

Hyvää matkaa ja liukkaita kelejä.Ei kuitenkan mitään persmäkiä joten ottakaapa iisisti koko poppoo ketä lienettekin. Tottakai arvonta kiinnostaa, mutta tärkeintä lienee kuitenkin että tulette ehjänä takaisin

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Helena ja Markku

Oikein ihanaa matkaa teille ja kaikkea hyvää vuodelle 2010.

T Sari ja Kimmo

Ella mummi kirjoitti...

No niin ehdinpäs tässä minäkin toivottelemaan teille mukavaa lomaa ja hyviä aurinkoisia laskettelukelejä. Muistetaan kuitenkin pitää kinni siitä mitä sovittiin uutena vuotena eli miinusta!

Helna kirjoitti...

Joo joo. Alkuvuosihan on ollut pelkkää miinusta, siis säiden suhteen ja vähän uumanin :-)

Unknown kirjoitti...

Niin ei matkakuumetta ...? Jos kuitenkin hiukan polttelee mieltä hohtavat rinteet, haastavat laskut ja rentouttava after ski? Mukavaa reissua ja mieliinpainuvia elämyksiä!
Riitta

helna kirjoitti...

Voi tätä kommenttien tulvaa. Ihanaa. Nyt vain odotetaan innolla, että siellä Ischglissä on edes yksi nettikahvilla, johon voin majoittua illoiksi. Hotellin yhteyksistä ei ole tietoa.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Reissua Kummitätille ja markulle!! Pääsispä itse kans joskus reissaileen, ehkä sitten kun lapset on kasvaneet ja äitistä tullut ikäloppu. Toivotaan että arpa osuisi minuun ja saisin matkamuiston... ; )
-Anna-

Helna kirjoitti...

Pidetään peukkuja kaikille 23.-31.1. blogia lukeneille!

Jari Tampereelta kirjoitti...

Osallistuuko myös matkalla olijat arvontaan, täh??

Anonyymi kirjoitti...

Joko on matka askit pakattu?
Siellä Tirolin maassahan muistaakseni käytetään näitä nahkahousuja, ne ovat varmaan aika käytännölliset....
Helena muista pitää kamera hollilla!
Rattoisaa matkaa!
Raija

Sari ja Rokku kirjoitti...

Hei! Tupsahdin tänne blogiin matkapäivän aamuna. Pakkasta meidän mittarissa 23,3. Toivottavasti keli asettuu etelää kohden mentäessä. Hyviä latuja (paitsi että poikeatte kuitenkin..) koko läskikasalle!

Unknown kirjoitti...

Ihanaa lommoo teille kaikille!
Mielenkiinnolla seurataan taas teidän vaiherikkaita lomapäiviä!
Aholat

Anonyymi kirjoitti...

Airi tuumaili

Hyvää lomaa ja paljon mutkaisia mäkiä. Ei se yksi "mummo" haittaa kunhan ette tee niitä jatkuvasti. Ja onhan se tohtori Torvinen matkassa. Tai oliko hänen nimensä Mr Körkort. No rakkaalla sellaisella on monta nimeä. Joka tapauksessa ratkiriemukasta lomaa.