perjantai 29. tammikuuta 2010

Leppoisat viimeiset laskut Ischglissä


Perjantai on viikon viimeinen laskettelupäivä eli loma kääntyy uhkaavasti kotimatkan puolelle.

Aamu oli kylässä puolipilvinen eikä ylhäälläkään sää ollut juuri kummepi, ehkä vähän tuulisempi. Joukkueemme lähti vajaamiehisenä loman viimeisiin rinteisiin, koska Markku koki itsensä puolikuntoiseksi lievän kuumeen ja mahdollisen poskiontelotulehduksen takia. Eli hän oli kotiin jäänyt varamies.

Eilen ylhäällä oli ollut kuulemma todella hurja ilma, tuulikin aika ajoin jopa 25 m/s! Onneksi pysyttiin maajalassa. Kurjasta ilmasta huolimatta asiassa oli jotakin positiivistakin. Rinteessä oli uutta kunta ihan kunnolla. Tosin homman nimihän on se, että uusi kevyt lumi ei jää kerralla paikoilleen, vaan knööliytyy heti, kun joku lökäpöksy lanaa sen kasaan laudallaan.

Tänään saimme siis tehdä reisivoimin töitä päästäksemme alas ja hissiin lepäämään. Viimeisen laskettelupäivän kunniaksi pidimme pitkät tauot sekä välivedellä että lounaalla.

Lounaan jälkeen Helena lähti kylään Markun seuraksi ja päivittämään blogia. Niin se vain on, että kaikki kiva päättyy aikanaan - niin tämäkin hiihtoloma.

Illalla olisi tarkoitus illastaa La Nona -ravintolassa, joka on ihan majapaikkamme vieressä. Huomenna on vain laukkujen pakkaamispuuhat ja kotimatka edessä. Toivottavasti ei iske jetlag.

Sairastupatiedote: Markulla oli pientä lämpöä, Jukka niin normaali kuin se voi olla, Antilla kipeänä edelleenkin joko selkä tai maha (todennäköisesti jälkimmäinen), Johannalla toinen puoli kurkusta karhea ja Helenalla vasen takajalka jo loistovireessä - kiitos osteopaattisen hoidon.

1 kommentti:

Ella kirjoitti...

Tervelutoa kotimaahan. Täällä myös tuhistaa ja kakistellaan kurkkua. Hyvä ettei Markku lähtenyt puolikuntoisena rinteeseen, olisi vaan flunssa pahentunut ja pitkittynyt. Olen kerran tehnyt sen virheen ja sairastin nuhaa ja poskionteloita kuukauden.Liekkö Antilla Durchfall vai muuten on kippee.Täällä jatkuu Siperian viimat ja pakkaset.