keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Auringonpaistetta
Keskiviikkoaamuna taivas oli pilvetön ja kylässä kohtalainen pakkanen. Joukkueellamme oli omatoiminen päiväohjelma, sillä oppaamme olivat toimistotöissä. Eilisen hienoisen lumisateen, yön pakkasen ja lumikissan jäljiltä rinteet olivat mukavassa kunnossa, mutta kova jäinen pinta pilkisti paikka paikoin. Varovaisuus on valttia. Kurvailimme pääosin Sveitsin puoleisissa rinteissä ja aurinko paistoi täydeltä terältä. Loistava hiihtopäivä.
Aamulla tri Korkort teippasi Helenan vasemman jalan tuosta polven paikkeilta eikä koipi vaivannut lasketellessa ollenkaan. Jos jotakin tuntui, niin se oli kävellessä. Näillä mennään.
Meidän huone on hivenen niinkuin sairastupa: Helenalla se toinen takajalka, Jukalla flunssa ja Markulla vasen peukalo vääntynyt. Sekin on teipattu eikä kuulemma haittaa menoa eikä etenkään työntekoa ensi viikolla. Tämmöstä tämä on eikä se pelaa, joka pelkää.

Auf wiedersehen vai voisiko sanoa auf wiederlesen!

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Täälläkin paistoi päivällä aarinko ja pakkasta oli aamulla -19,5 pihassa. Lapissa hirmuinen myrsky.

Anonyymi kirjoitti...

No naatitaan sitä täälläkin, Kalajoella,pakkasta -23 ja erittäin kylmä tuuli. Silti avanto teki todella hyvää....
olokaapa varovaisia siellä rinteessä

Schwiegermutter kirjoitti...

Aurinko paistaa täälläkin, mutta ei kovin lämmitä vielä. Eilisen viiman jälkeen tuntuu ihan mukavalta vaikka pakkasta onkin -25. Älkäähän enää teloko itseänne! Eipä meillä pirumpia. Hyvää ja turvallisia loppupäiviä.

JuhaA kirjoitti...

Älä älä Markku riko ittees enempää. Oma ruppi kaipaa jo ensiviikon hoitoa.