torstai 28. tammikuuta 2010

Kyläpäivä

Torstaita vasten yöllä oli alkanut lumisade ja se jatkui suhteellisen sankkana vielä aamullakin, joten joukkueemme teki pitkän harkinnan jälkeen päätöksen pidättäytyä lasketteluharrastuksesta ja jäädä kylään. Alimmat rinteet olisivat todennäköisesti olleet laskukunnossa ja näkyväisyyskin olisi ollut kohtalainen, mutta tälläkin vähäisellä vammamäärällä päätimme minimoida lisähaaverit.
Niinpä aamiaisen jälkeen marssimme ostoksille. Arvontalahja on nyt hankittu ja Helena osti uudet sauvat entisten jo lähes antiikkisten ja parhaat päivänsä nähneiden tilalle. Johanna varusti itseään hansikkailla ja housuilla. Jukalla on uusi Ischgl-lippis, sen sijaan Antti ja Markku olivat mukana lähinnä seuran takia :) Ja se seura on tunnetusti hyvää.

Ostosten jälkeen aamupäivä kului Maria Theresia -hotelliravintolan baarissa korttia (ristiseiska) pelatessa. Välillä nautittiin lounas Bärafallassa. Iltapäivällä ostimme omat pelikortit ja istuimme oman hotellin aamiaisravintolassa kortinpeluussa.

Sää on edelleen nuhruinen, mutta lumisade on lakannut. Nyt odotetaan, että aurinko palaa taas huomiseksi Tiroliin ja pääsemme viimeiseksi lomapäiväksi vielä rinteisiin.

Terveystilanne on ennallaan. Helenan vasen jalka polven alapuolelta on kipeä (polven sivuside venähtänyt tms), mutta ei estä liikkumista. Jukan flunssa on paranemaan päin, mutta Markku on vielä arvoitus. Yöllä hänellä oli kurkkukipua ja hajuaisti tukossa, mutta toistaiseksi vakavampia oireita ei ole havaittu. Antilla on joko vatsa- tai selkäkipua (hän ei osaa päättää kumpaa se on) ja Johanna on ainoa normikuntoinen.

Kuvan tekstiksi pitää kuulemma kirjoittaa, että pojilta alkaa hillot loppua, niin pitää lähteä keikalle. Lukija varmaan huomaa molempien hevihemmojen valtaisan hiuskasvun sitten viime näkemän :))


5 kommenttia:

anoppi ja appi yhdessä kirjoitti...

Hah hah haa olipa siellä pari varsinaista hemmoa. Kävimme Kaken synttäreillä ja Kake esitteli todella ylpeänä saamaansa korusähkettä. Muistaa varmaan esitellä sen kaikille. Muuten pakkanen ja hitonmoinen viima jatkuvat. Ollaan varmaan Siperiassa. Odotellaan teitä kotiin sitten lauantaina.

Nikin baarin kävijät kirjoitti...

kylkijä alakaa pakottaa juuri nyt!!!

Anonyymi kirjoitti...

kyl maar on nätti pariskunta että!

Anonyymi kirjoitti...

No mutta Konalan Kasatonovhan se siinä esittelemässä uutta RBK-kypärämallistoa pakkiparinsa Mark Torvinovin kera... ;). Siirtoikkuna umpeutuu. saa nähdä mikä seura nappaa nämä pelurit. Ilves on kiinnostunut.....

Anneli kirjoitti...

Onkohan tässä kuvassa tulevista
tangokilpailijoista loppu kilpailijat.
Tuulee ja pyryttää niin mahottomasti,neesu on tukossa henki kulkee vain takakautta.Tervetuloo kotisuomeen.