torstai 27. toukokuuta 2010

Arvotaan matkamuistoja kommentaattorien kesken

Keski-Euroopan automatkan alkuun on reilu kaksi viikkoa tämän tekstin kirjoittamisesta. Lupasin aiemmassa jutussani, että julkistan arvonnan kaikkien kommentaattorien kesken.

Arvontaan osallistuminen on helppoa. Kommentoit blogin juttuja omalla nimelläsi tai muutoin tunnistettavalla nimimerkillä. Kommenttien määrällä ei ole merkitystä tuloksen kannalta. Toki useasti tehty vierailu sivuilla ilahduttaa kirjoittajaa ja muutakin retkuetta.
Arvontaan kelpuutetaan ne henkilöt, jotka jättävät merkkinsä blogiin 14.6. -7.7. välisenä aikana. Palkinnoksi hankitaan pieniä muistoja matkan varrelta. Tavoitteena saada kokoon lahja jokaisesta vieraillusta maasta, joita on suunnitelman mukaan 10 kpl!
Iloisiin kirjoittelemisiin ja lukemisiin!

Matkajärjestelyt alkavat olla niin hyvällä mallilla kuin olla voivat. Viralliset asiapaperit ovat kunnossa ja autoon otetaan vielä turvamerkintä. Tuliais- tai meniäispaketitkin ovat valmiina. "Matkailijan muistilistaan" on luotu ensimmäiset vilkaisut ja ensi viikolla on ruvettava tositoimiin vaatehuollon kanssa. Täällä päässä Suomea ei olla vielä täpinöissä, mutta napapiirin tuntumassa on jo syke noussut, ovat kohta liekeissä :)

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nyt ne sitten lähti! Mukavaa matkaa! :D

Baby-Boy kirjoitti...

Varokaa matkan pelottavinta seuralaista eli Jetiä :-p

Co-pilot kirjoitti...

Hyvää matkaa!!!