sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Soldeu, Andorra pakettiin

Laskettelematka Andorraan on nyt tehty, joten jäljellä on vain yhteenveto.

Soldeu ja Andorra oli käymisen arvoinen paikka laskettelun kannalta, vaikkakin rinneprofiili on enimmäkseen sinipunainen. Helenaa se ei haittaa, mutta muille ajoittainen lykkiminen taisi olla puuduttavaa.
Andorra on hankalasti saavutettava.  Matka Barcelonasta sinne kestää bussilla liki 4 tuntia, joka tarkoittaa aamuöistä saapumista sekä samoin ennen kukonlaulua tapahtuvaa lähtöä.
Soldeussa järjestetään 10.-12.2.2012 ensimmäisen kerran ikinä naisten maailmancupin suurpujottelu- ja pujottelukisa, joihin Tanja Poutiainenkin osallistuu. Pojat laskivat kisarinteen pariin otteeseen ja tuumasivat, ettei ole supervaikea, mutta toki jäinen ja tavalliselle taatiaiselle haasteellinen.

Team Läskikasaa vahvisti tänä vuonna keravalainen Anja, joka laski lujaa ja hyvin. Muutoin jengimme on entisellään hyvine ja huonoine puolineen - olisikin liian täydellistä, jos kaikki olisi tiptop.
Olkoon sokerina pohjalla oppaamme Michelle, joka oli aivan loistava tyyppi. Suurkiitokset YouTravelille, että heillä on upeita oppaita.

Blogin lukijakilpailun voittaja on arvottu. Onni suosi Aili Inkeliä, joka saa postitse katalaaninkielisen Andorra-kirjasen.
Hiihtolomaviikon herkullisista ruokakokemuksista voitte lukea myöhemmin Hyvää ruokahalua -blogista.
Soldeun kylä
Team Läskikasa vahvistettuna Anjalla
Team Läskikasa
Naisten maailmancupin suurpujottelu ja pujottelu Soldeussa 10.-12.2.2012
Cappuccino kermalla
Michelle

1 kommentti:

Aili Inkeli kirjoitti...

No kiitosta taas kovasti onnettarelle! Pitänee aloittaa katalaanin opiskelu :)

Kiva, kun ootte turvallisesti kotimaassa.