keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Aurinkoinen omatoimipäivä

Järjestetyillä hiihtomatkoilla oppailla on aina ainakin yksi tai kaksi vapaapäivää, joka tarkoittaa, että niinä päivinä on suoriuduttava itsenäisesti rinteissä tai jäätävä kylään. Tällä kertaa oppailla (Riitta ja Amanda) on yksi vapaapäivä, joka sattui keskiviikolle.
Johanna ja Antti varasivat itselleen vuoristo-oppaan, ja lähtivät hänen mukanaan meitä muita vaativimpiin maastoihin. Jäljelle jäänyt osa Team Läskikasasta (Jukka, Markku, Helena) päätti pitäytyä lähirinteissä (Les Ruinettes, Attelas, La Chaux, Fontanet).

Sää oli aamusta pitäen loistelias, aurinko paistoi liki pilvettömältä taivaalta ja rinteet olivat kissan jäljiltä huippukunnossa.
Edellisen päivän rämpimiseen verrattuna laskimme tänään todella paljon. Helenakin löysi taas tykittämisen avaimet, jos poikia on uskominen.

Pojat välivedellä ... pöydällä on juomaa myös kuvaajalle :)

Helna valmiina tauolle tai tauolta pois?1 kommentti:

kaksic vanhaa varista Koillismaalta kirjoitti...

Meillä täällä ei ole kovin rinteitä mutta hyviä hiihtokelejä on ollut ja lunta ihan omiksi tarpeiksi ja vähän ylikin. Tänäkin aamuna papan kanssa pullistettiin takapuoli ja se suoli tuumaa pitkällä. Mulla vapaapäivä hiihdosta, eilen hiihdinkin 12 km ja vielä länkikävelyä päälle. Hyviä ja aurinkoisia päiviä sinne.