sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Auringonpalvontaa Kamalalla

Nyt on jo viikon verran paistateltu päivää Thaimaassa, tarkemmin sanottuna Phuketin Kamala Beachillä. Tämä on varsin pieni ja rauhallinen ranta verrattuna hektisempiin naapureihinsa (Patong, Kata, Karon jne), mutta riitttävän eläväinen meidän seurueelle.Majapaikkamme ei sijaitse varsinaisen rannan tuntumassa, vaan noin 10 minuutin kävelymatkan päässä pelipaikoilta. Timon sanassa meinaa keitellä vankasti, jos joutuu "rantautumaan!!

Päivärutiinit ovat aika yksitoikkoiset: aamiainen, auringonottoa, iltapäivänokalliset (= torkut), iltaruoka, korttipeliä ja nukkumaan. Eikö kuulostakin aika tylsälle? Jokaisella on onneksi mieleistään lukemista: Timpalla Martti Huhtamäen "Mara puhuu omiaan", Markulla mm. Lars Kepleriä ja Ari Paulowia, anopilla terveyslehtiä ja minulla Maeve Binchyä. Olemme ahmineet myös Christer Lybäckin "Veitsen terällä" -kirjan, joka kertoo uskomattoman tarinan, kuinka linnakundista on tullut huippukirurgi

Parina aamuna olemme käyneet kuntosalilla muistuttamassa lihaksia niiden olemassaolosta. Muuten liikunta rajoittuu kyllä huoneen, altaan ja ravintolan väliseksi tessutteluksi. Tässä paahteessa ei tee mieli lähteä kävelemään maileittain.
Lauantaina päätimme kuitenkin viettää rantapäivän ja käydä polskimassa meressä. Ennen lillumista lämpimässä merivedessä otimme kaikki thaihieronnan rannalla. Hierontapaikkoja on vieri vieressä ja hinta 300 bahtia eli noin 7 euroa. Hieronta kestää tunnin verran. Se oli jopa niin mukava kokemus, että otetaan ensi viikolla uusiksi.

Hotellissamme on jonkin verran suomalaisia, vaikkei meidän kanssa samalla lennolla tullutkaan ketään muita tähän majapaikkaan.On myös aika paljon brittejä, ruotsalaisia ja tietenkin venäläisiä.
Hotellin ja ravintoloiden henkilökunta on thaimaalaiseen tapaan erittäin ystävällistä. Markku on jo übersosiaalisena ihmisenä saanut bestiksekseen U-Thai -nimisen hemmon, joka vaikuttaa vuoropäällikölle tai muulle toplokkaalle. U-Thai on saanut meiltä lempinimen U Thant!!!

Illallisella hotellin Plum-ravintolassa (pöytää ympäröi vesi)

Näkymä parvekkeelta

Vesileikkejä

Pappa pussikaljalla

Ettei totuus unohdu

Suomalaisen sähkömiehen unelma

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä kaikille sinne lämpimään.
Täällä edelleen lumetonta ja lämpöasteita muutama. Mikkokin päässyt Kiinaan.
T: Marita

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä kaikille sinne lämpimään.
Täällä edelleen lumetonta ja lämpöasteita muutama. Mikkokin päässyt Kiinaan.
T: Marita

Anonyymi kirjoitti...

Kävinpäs tos hiitämässä sukset oli meno päällä hyvä et kerkesin itse mukaan.lunta satanut vähän ei haitaksi hyvää lomanjatkoa ja aurinkoa tv talkkari

Aili Inkeli kirjoitti...

Ammattilainen thaihieroja löytää uskomattomia ominaisuuksia ihmisestä eikä silti tuota tuskaa. Ihmeellistä!

Mitenkä ruokapuoli? Ostereita, rapuja, öttiäisiä ja muita kuoriaisia.. Onko maistunut?

Anonyymi kirjoitti...

Mukava katsella aurinkoisia lomakuvianne, kun Oulussa ikkunan takana on kestoharmaus ja lämpötila miinus 2. Mukavaa loppulomaa :)
T. Ippa