sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Loma Toscanassa numero sei: cinque valigie


Nyt on lähtö lähellä. Kolme yötä vielä ja sitten kaikki nämä neljä (4) matkalaukkua plus yksi varsinainen menomatkaa varten pakattava laukku lähtevät Italiaan. Pakkaussuunnitelmiin saattaa tulla vielä muutoksia, joten matkatavaroiden lopullinen määrä selviää vasta tiistai-iltana.
Olen pyykännyt, silittänyt ja pakannut ja pyykännyt, silittänyt ja pakannut. 

Vaatteiden ja kenkien lisäksi Volvon perään menee myös joitakin pieniä kotitalousvälineitä, jotka helpottavat keittiöhommissa ja joita ei ehkä kohteessa ole. Yksi matkalaukku on varattu kirjoille ja resepteille. Ja ilman kahvakuulia ei lähdetä mihinkään, mutta onneksi niitä ei tarvitse pakata kassiin.

Loma on lähempänä kuin uskommekaan.

Cinque valigie: una per vestiti, una per abbigliamenti sportivi, una per scarpi come anche una per libri e ricette. La quinta valigie è una borsa da viaggio, altre rimangono in bagagliaio.

8 kommenttia:

Helna kirjoitti...

On tiistai-ilta ja näyttää uhkaavasti siltä, että selviämmekin neljällä matkapakaasilla plus käsimatkatavaralla. Kyllä kesämatkailu on helppoa verrattuna vaikkapa laskettelumatkan vaatimiin varusteluihin. Pakatessa olen muistutellut itseäni, että eihän tässä olla mihinkään sivistyksen ulkopuolelle menossa, joten puuttuvia tavaroita voinee täydentää Italiassakin. Niillä mennään, mitä on.

Helna kirjoitti...

Voi minua tötteröä. Alkuperäinen suunnitelma oli neljä laukkua plus käsikassi, mutta järjestelmällisen pakkaamiseni ansiosta selviämmekin KOLMELLA takakonttiin laitettavalla laukulla sekä yhdellä laukulla, jossa menomatkan aikaiset tarvikkeet. Hyvinhän tämä menee.

Aili Inkeli kirjoitti...

Entä tyhjä laukku tuliaisia varten??? Ehdottomasti tarvitsette sellaisen! Luulen, että hankit keittokirjoja lisää ainakin.
Otatko juustohöylän mukaan keittiötarvikkeisiin? Se on käsittääkseni aika outo kapistus useassa maassa. Korkkiruuvi?? Hahaha.

Helkkarin hyvää, nautinnollista ja turvallista matkaa! Ajakaa sievästi.

Sari kirjoitti...

No vähän mä jo ajattelin, että pakettimatkalle lähdette.. Mutta eipä tietenkään! :)
Tuletteko takaisinkinpäin samaa, hurjaa vauhtia?

Anonyymi kirjoitti...

Jos kärpänen nyt olisin, niin johonkin laukkuun itseni piilottaisin ja mukana seikkailisin. Mutta kun olen kontys kaksijalkainen, niin jään rannalle, en ruikuttamaan, vaan hyviä ja turvallisia seikkailuja toivottamaan. Nauttikaa Toscanan auringosta ja ihanista makuelämyksistä.
Kuulumisianne vartoillen Lounastovero Maija

Helna kirjoitti...

Kiitos tähänastisista kommenteista ja antteksi, etten ole avannut matkalahjan arvontaa. Se kuuluu tietenkin pakettiin. Vain kommentoimalla voi voittaa jotakin autenttista toskanalaista. Mitä se ikinä onkaan, sen tietää vain minä ja voittaja.
Sari, joka olet kommentoinut tätä tekstiä, oletko W, T vai M tai kenties joku muu. Arvonnassa on suureksi avuksi, jos kerrot tunnistettavan nimen tai nimimerkin.
Aurinkoista heinäkuuta Suomeen!

Helna kirjoitti...

Aili Inkeli, korkkiruuvi roikkuu keittiössä paraatipaikalla ja täällä on myös juustohöylä!!! Tosin sellainen liikkuvateräinen kuin joku parranajokone, mutta on silti. Tosin taitaapi olla niin, että italialaiset eivät, niinkuin eivät muutkaan keskieurooppalaiset, taida juuri siivutella juustoa leivälle, vaan syövät sen isona kimpaleena jonkun hillon tai hedelmien kanssa. Näillä mennään.

Sari Wee kirjoitti...

Tää Sari on niinku Wee.. Meinasin ensin lisätä tuon tarkenteen, muttä jätin sittenkin jostain syystä pois =)