lauantai 17. tammikuuta 2009

Ayodya Resort, Bali


Vietimme lomamme kaksi viimeistä yötä Balilla Ayodya Resort -nimisessä lomakohteessa.
Kuivalla kaudella (maalis-lokakuussa) paikka on taatusti ihanteellinen. Todella suuri alue ja viimeisen päälle ylläpidetty. Henkilökunta on äärimmäisen ystävällistä, kukaan henkilökunnasta ei tule sinua vastaan tervehtimättä ja hymyilemättä - ja sitä henkilökuntaa on paljon.
Tunnelma oli rauhallinen. Jotenkin tuntui, ettei sinne edes kuulu kiire tai meteli.
Tulomatkan hökkelikylä muuttui lomakohdealueen portilla aivan toiseksi eli tulimme vartioidulle alueelle, jonne tulevat autot tsekattiin poliisin toimesta.

Venäläiset ovat löytäneet tiensä sinne niinkuin muuallekin!

Sadekausi on nimensä veroinen. Vettä tulee aika ajoin rankasti, niinkuin saavista kaatamalla. Lämpötilaan sade ei vaikuta. Ilma on koko ajan tasaisen nihkeä. Huoneissa on tottakai ilmastointi, mutta se ei kuivata mitään. Herkempi ihminen olisi saanut jo jonkinlaisen allergiakohtauksen huoneessamme, joka mielestämme hajunsa puolesta muistutti pottukellaria! Hikiset vaatteet olivat hikisiä vielä seuraavanakin aamuna - ja tulivat sitten kosteina Suomeen asti.

Ayodya Resort on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka niinkuin muutkin siinä rannalla sijainneet lomakeitaat, mutta pitää valita toinen vuodenaika ja varautua jo etukäteen siihen, että meidän laukkuja ei tarvitse kantaa!

Ei kommentteja: