tiistai 6. tammikuuta 2009

Sydney

Tiistaiaamuna urheilimme hotellin kuntosalilla tunnin verran. Hullua hommaa. Ulkona sata astetta lamminta ja yhdet kayvat viela vapaaehtoisesti hikoilemassa punttisalilla ;)

Paivan ohjelmaamme kuului elaintarhareissu. Olemme edellisen kerran kayneet elaintarhassa varmaankin liki 15 vuotta sitten Lontoossa. Sydneyn Taronga Zoota kehuttiin mielenkiintoiseksi ja etenkin kauniiksi paikaksi. Se sijaitsee kuuluisaa oopperataloa ja Harbour Bridgea vastapaisella rannalla rinteessa.
Huh helletta. Lampotila on valehtelematta yli +30C, mutta siita huolimatta kiertelimme ja kavelimme elaintarhassa 2 1/2 tuntia. Naimme mm. kiraffeja ja efelantteja ja simpanssiserkkuja (lauseen verbi tahallisesti juuri noin niinkuin se on!).

Illaksi olemme varanneet Starlight Dinner Cruisen, joka lahtee klo 19.30 ja kestaa klo 22.00 saakka. On hienoa nahda kaupunki iltavalaistuksessa.

Huomenna 7.1. lahdemme paivaretkelle Hunter Valleyyn, joka on kuuluisa viininviljelyalue Sydneysta pohjoiseen. Retkesta lisaa myohemmin.

Terveisia kaikille sinne kylmaan pohjoiseen!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No niin onneksi olkoon hyvin suoritetusta automatkailusta,voiko sanoa että selviätte missä päin maailmaa tahansa. Onhan se Sydney aikamoinen city vähän isompi kuin Hesa. Täällä pakkaset jatkuu kiristyy yhä nyt -18. Timolla alkaa huomenna puupäät.Tekee omasta päästä tietenkin. On ollut mukava lukea näitä blogeja, melkein olemme matkalla. Hyvää jatkoa. tv äiskä ja iskä