lauantai 11. heinäkuuta 2015

Sikspäkin roadtripin palkinto arvottavana ... ja myös arvottu

Poikkeuksellisesti julkaisen kuvan arvottavasta kommentointipalkinnosta jo etukäteen. Tarkoitus on nostaa kommentoijien lukumäärää väheksymättä kirjoitushetkeen mennessä jätettyjä kommentteja.

Tällä reissulla olin tosi huono shoppailija, ja tämänkin löysin viime hädässä LAXin lentokentän kirjakaupasta. Kirjanen on oikeasti hyödyllinen. Se sisältää vinkkejä siitä, miten ja milloin kannatta varata matkansa, mitä pakata mukaan ja kuinka eri maissa tipataan. Kaikki on kerrottu lontooksi.

Palkinnon arpomisaikaa on jatkettu eli sunnuntai-iltaan 12.7.2015 mennessä nimellä tai tunnistettavalla nimimerkillä jätetyt kommentit osallistuvat tämän kirjasen arvontaan. Onnea matkaan!
Aili Inkeli jo kovisteli minua, että missä arvonta viipyy. Pahoittelin hänelle ja pahoittelen nyt kaikille muillekin, että arvonta vähän venähti. Laiskuutta.
Tänään 20.7.2015 Markku toimi onnenpoikana ja veti hatusta "mummin Ruijantieltä" voittajaksi. Onnea voittajalle!!! Palkinto on pakattu Postista ostettuun kuoreen ja lähtee tuota pikaa kohti Koillismaata. Kylläpäs nyt mummi saa aimo annoksen vinkkejä menestyksekkääseen matkustamiseen. Liekö tulee vielä "kaikitta mukavin makkuttaja"!

3 kommenttia:

Aili Inkeli kirjoitti...

Minä nyt taas kommentoin ja toivon kovasti, että palkinnosta olisi kilpailemassa muitakin.
Hieno reissu teillä oli taas. Toivottavasti tulee tilaisuus katsella enempikin valokuvia joskus teitin sohvalla. Edelleen olen sillain pölijä, että jaksan katsella kavereitten matkakuvia :)

mummi kirjoitti...

No hyvä että kaikki sujui hyvin, ja oLette tulleet tervennä kotiin. Matkastahan riittää muistelemista seuraavaksi vuodeksi eteenpäin.Samoin varmaan Rebecca ja Leticia muistelevat vierailuanne.

Sari ja Rokku kirjoitti...

Yhdyn ilman muuta Aili Inkelin kommenttiin; luen mielelläni mukaansatempaavaa kerrontaa ja katselen kuvia toisten maailmanvalloitus-matkoista (melkein mieluummin kuin itse tekisin niitä). Olipahan teillä taas trippi! Mahtavaa!