maanantai 8. kesäkuuta 2009

Boston, Massachusetts

Voit ihan huoletta tarkistaa osavaltion oikeinkirjoituksen, sillä se on todella vaikea. Vielä vaikeampaa on sen ääntäminen!


Providencestä Bostoniin on vaivaiset 80 kilometriä eli suoriuduimme siitä nopsaan sunnuntaiaamun kohtalaisen rauhallisessa liikenteessä. Veimme matkatavarat hotelliin ja lähdimme luovuttamaan uskollisen kumppanimme eli Nissan Roguen autovuokraamoon lentokentälle. Kyllä siinä silmäkulma kostui ja alaleuka alkoi väpättämään...Majapaikkamme on Chinatownin liepeillä lähellä ydintä. Boston vaikuttaa varsin miellyttävälle paikalle, joka tarkoittaa sitä, että täällä on elämää kaduilla.
Yleensä amerikkalaisissa kaupungeissa näkee harvoin ihmisiä kaduillla kävelemässsä - johtuu varmaan siitä, ettei ole jalankulkuteitä! On vain autoteitä.


Iltapäivä ja illansuu meni lähiympäristössä peippaillessa. Tämä on todellakin miellyttävän oloinen kaupunki, jota ihailee pää pyörällä.
Shoppailimme. Myös Markku shoppaili itselleen uudet lipsuttimet ja niistä ohessa kuva (kuvassa myös rusketusraidat vanhoista tepsuttelukengistä). Ovat kuulemma todella ihkut.

4 kommenttia:

Sari ja Rokku kirjoitti...

Oi, maamme Suomi

New Yorkin läpiajo oli varmasti mahtava kokemus. Suberb Markku!!

Aasinsillan yli: Minä päivänä täti-Moonika saa koordinaatit Ferry Islandiin?

Meidän "Monica" (huomaa ruotsalainen kirjoitusasu) sai viime viikonlopun reissullamme koordinaatit Turkuun ja Naantaliin. Monica oli lähes koko matkan kartanolla kun lehmät mummolassa.
Kuten tiedetään, Turun moottoritie valmistui kuluneen kevään aikana. Tien valmistuessa moni mutka suoristui ja suora mutkistui. Monica ei vaan valitettavasti vielä ehtinyt saada päivitystä ja matkustamolla olikin suorastaan hauskaa Monican kustannuksella. "Tee u-käännös, käänny vasemmalle, tee u-käännös..!" You know :)

Kuka on McCloud-viiksinen mies viimeisimmässä kuvassa? Viekää siltä kaikki parranajon tai itseasiassa viiksenajon mahdollistavat välineet mahdollisimman kauas. Noi on pakko nähdä livenä!!

Eurovaalit pähkinänkuoressa kertoo, että Mitro Repo pyyhkäisi suoraan Brysseliin ainoana julkkisehdokkaana (71 517 ääntä). Äänikuningas oli Timo Soini, 130 432 ääntä ja äänikuningatar Anneli "en saanut faksia" Jäätteenmäki 80 007 äänellä.

Blogin lukijoiden määrä rikkoo ihan just viidensadan rajan! Excellent!

Kiva saada teidät takaisin näille nurkille!! Tapaamisiin pian!! ;))

Heli kirjoitti...

Tervetuloa kotiin! :)

Ella kirjoitti...

Tervetuloa kotiin.Mukava Markulla tessutella sandaaleilla räntäsateessa (toki vain Kuusamossa). Mukavaa että olette selvinneet "pienestä autoajelusta" läpi mantereen. Tuli sitten käytyä Nykissäkin. TERVETULIOA! tv ella, anneli ja timo

pENA kirjoitti...

Tervetuloa munkin puolesta takaisin tänne vanhaan maailmaan.