keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Bostonin kakkua

Massachusettsin osavaltion nimessä on vain neljä ässää korjauksena aiempaan kirjoitusasuun. Pahoittelen tapahtunutta.

Valitettavasti Bostonin tapahtumien päivitys tulee vasta jälkikäteen ja rehellisesti sanottuna Lauttasaaresta. Meillä oli kyllä hotellissa langaton verkkoyhteys, mutta valitettavasti se ei toiminut kuin sunnuntai-iltana ja sen jälkeen oli linjat mykkänä. Edes hotellin omalla koneella ei päässyt bittimaailmaan ollenkaan.

Asiaan.
Maanantaina 8.6. vietimme sightseeingpäivän Bostonissa. Ostimme kiertoajeluliput sellaiseen kulkuneuvoon, joita oli käytetty mm. Normandian maihinnousussa. Vekotin kulki siis sekä vedessä että tietenkin myös kuivalla maalla. Vajaan puolentoista tunnin aikana nähtiin kaikki tarvittava kaupungista.


Illalla kävimme syömässä tosi hyvässä kalaravintolassa (Legal Seafood).

Tiistaina 9.6. oli sitten aika pakata kimpsut ja kampsut ja aloittaa kotimatka. Tiistai valkeni harmaana, sateisena ja kylmänä - tuskin +15C mittarissa. Urheasti sonnustauduimme kuitenkin shortseihin ja varvastossuihin siinä toivossa, että jossakin paistaa aurinko ja on lämmintä.Lento Bostonista Lontooseen lähti illalla vasta klo 21.30, mutta olimme kentällä jo ennen viittä.

Lentomatka (6½ h) sujui yhdessä hujauksessa - itse kenelläkin omalla tavallaan. Lontoossa koneenvaihto ja sitten Suomeen. Olipahan vaan mukava taas tulla kotiin!

Ei kommentteja: