torstai 4. kesäkuuta 2009

Yleisön pyynnöstä


Ohessa Washingtonissa kuvattu Volvo-merkkinen amerikkalaisrekka - yleisön pyynnöstä. Näitä liikkuu teillä todella paljon perinteisten Kenworthien ja Mackien lisäksi. Puikoissa iäkkäämpiä kalapuikkoviiksivalluja ja parhaassa tapauksessa ajelevat motarilla luu ulkona. Ja ajavat tuhatta ja sataa - siinä saa olla Nissanilla ärhäkkänä. Ollaan kuitenkin morjensteltu.

Toisaalta puhuttelemme sellaisia mustia ja osin kromattuja rekkoja tappajarekoiksi - tuttu kai jostain elokuvasta. Sellainen tulee kiinni takapuskuriin ja yrittää suistaa sinut pois tieltä.

Nyt tämä karavaani lähtee kohti Pennsylvaniaa. Matkan loppusuora häämöttää. Jäljellä enää tämä hämähäkin seittimäinen (kts. tiekarttaa!) osuus Jenkeistä.

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Tosi hieno, kiitos! :D Punainenkin vielä!!!

Tarkoittavatko matkaajat kenties elokuvaa "Kauhun kilometrit" vuodelta 1971. On huippu jännä! Wikipedia kertoi rekan olleen Peterbilt 281.

Ella kirjoitti...

Hieno on rekka ja pituuttakin lienee tarpeeksi. Ei kannata tämmösen kanssa olla nokkapokkasilla.Näittekö valkoiasen talon kuuluisaa koiraa (olisi pitänyt olla kiikari)Barak onkin itse reissunpäällä kuten tekin. Varsinainen asuntosäästäjä hänkin. Ajelkaa edelleen sillä Nissanilla varovasti. Meillä ilma tuli jälleen "normaaliksi" eli aamulla +3 ja päivälläkin vain +9. Hirmumyrsky Alma oli riepotellut meidän laiturin eri paikkaan ja vähän hajotellut sitä. Pitkin rantaa keräiltiin (onneksi ei kaukaa).hyvää jatkoa tv ella

helna kirjoitti...

Aiheuttiko laiturin siirtyminen yhtään perkelöintiä? Arvatenkin :)
Philadelphiassa opn myös sateinen ja kolea sää. Katsoimme juuri säätiedotuksesta, että Richmondin lähelle (Jamestowne jne) oli annettu tornadovaroitus! Jee, Markku oli pettynyt, kun ei päässyt näkemään dornaadoa.
Derveisiä!