perjantai 5. kesäkuuta 2009

Philadelphiassa mielellään sisätiloissa

Torstai-iltana Markun amerikkalainen kolleega Steven haki meidät syömään työpaikkansa lähistöllä sijainneeseen Harry's -ravintolaan.

Markku ei ollut kertonut tarpeeksi painokkaasti, että meitä on NELJÄ, joten Steven tuli hakemaan meitä uudenkarheella BMV 750 - autollaan. Johanna ja Antti joutuivat jäämään yksin tänne suureen kaupunkiin - vailla ruokaa ja etenkin hyvää seuraa. Hyvin olivat pärjänneet, syöneetkin ja olivat ihan turvassa, kun palasimme reissultamme klo 23 maissa.

Markku söi ostereita ja taskurapuja, josta ohessa kuva. Helena valitsi myös uppopaistetut osterit, mutta pääruoaksi tulikin kampasimpukoita. Nam.Perjantai valkeni harmaana ja sateisena. Lämpötila on jotakuinkin +18C, mutta kurjinta on tuo sade. Ei oikein viitsi lähteä minnekään, joten vietetäänpä sitten tämmöistä sisäpelipäivää.

Tänä iltanakin Steven tulee poikansa Nathanin ja Nathanin tyttöystävän kanssa hakemaan meitä syömään. Tällä kertaa mennään brasilialaiseen ravintolaan tähän hotellin lähistölle.

Nyt on tiedossa, että meitä on NELJÄ, Moonikaa ei oteta mukaan. Jääköön piirtelemään seuraavia karttoja meille.
Huomenna olisi tarkoitus jatkaa jonnekin lähelle Bostonia - mahdollisesti Rhode Islandille. Lopullinen päätös tehdään vielä tämän perjantain nimiin.p.s. Tänäänkin meiltä on kysytty, että mistäspäin sitä oikein ollaan! Ei ole tainnut mennä päivääkään ilman taivastelua. Siihen on jo niin tottunut, että latelee faktat samantien, kun kohtaa uteliaan ilmeen :)

1 kommentti:

ella,timo ja anneli kirjoitti...

Hei! Olikos tuo ateria herkullinen? Olisko Reijo V syönyt tuota, tuskin. Jos teillä sataa vettä niin meillä on tullut viime yönä lunta ja nut lauantai-aamuna oli maa valkonen, tosin nyt jo sulanut. Asteita yöllä varmaan nolla tai vähemmän. Hilla kukkii joten miten Helena me saadaan ensi talven hillat, siinäpä kysymys? Papalla pääsi muutama ärräpää kun laituria raahattiin omaan rantaan. (aivan epätavallista). Hyvää loppulomaa ja tulkaa tervennä takaisin kotiSuomeen. tv ella timo ja anneli