sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Loma-menu 2012

Kirjoitushetkellä kesäloman alkuun on vaivaiset kolme aamuherätystä ja sitten se autuus koittaa! Vaikka talven ja kevään aikana on pidetty muutamia vapaapäiviä ja pidennettyjä viikonloppuja, on se kesäloma kuitenkin aivan erityistä herkkua.
Tänä  vuonna vietämme ruhtinaalliset viisi (5) viikkoa lomaa, joka tulee sisältämään niin kotimaan- kuin ulkomaanmatkailua, hieman yllätyksellisyyttä, mutta myös perinteistä menoa - olisiko tämä loma-menu ravintolakielellä yllätysmenu vai maistelumenu. Mieluummin ehkä jälkimmäinen.

Menu selviää vain seuraamalla tätä blogia.

Tässäkin tapauksessa blogiteksteihin liittyy arvonta, mutta ei arvuuttelukisaa. Rima on siis matalalla eikä kynnys osallistua ole korkealla eli kaikki tämän tekstin julkaisun jälkeen blogia nimellä tai tunnistettavalla nimimerkillä kommentoineet osallistuvat arvontaan.
Palkinnosta ei ole tietoa, mutta ehkäpä se selviää loman aikana.

Edellä mainitussa arvonnassa onni suosi patsastelija-Anttia, jolle postitetaan New York-aiheinen lahjus pikimmiten. Vain kommentoimalla voi voittaa!


3 kommenttia:

Sari ja Rokku kirjoitti...

Oikein Maistuvaa, Aurinkoista ja Rentouttavaa lomaa teille molemmille!

Kokkoperän mökkiläiset kirjoitti...

Oikein nukavaa ja rentouttavaa kesälomaa ja mukavaa matkaa sinne rapakon taa! Toivottavasti sää on suosiollinen sitten kun tulette tännepäin Suomea. Tänään on ropotellut vettä oikein tuutin täydeltä,joten kosteutta ja sääskiä riittää.

Anonyymi kirjoitti...

Well well well... Happy summer solstice or Hyvää juhanusta as we say it over here.

t. Johannes M. + Eva S.