torstai 18. kesäkuuta 2015

Granville Island ja Yaletown

Toisen kokonaisen päivän aamuna Sikspäkin miehet lähtivät tutustumaan kanadalaisen kolleegansa klinikkaan. Naisväelle annettiin tehtäväksi käydä kaupassa. Suoritimme vaativan tehtävän heti, kun olimme laittautuneet edustuskuntoon.

Miesten palattua "kotiin" hyppäsimme bussiin, suuntana Granville Island. Ajatus oli, että vaihdamme muutaman pysäkin jälkeen SkyTrainiin, mutta yllättäen matka alkoi kestää liian kauan eikä metroasemaa ollut näköpiirissä. Kysyvä ei tieltä eksy ja vastaukseksi kuulimme olevamme menossa väärään suuntaan! Iiiiiiiik, ei muuta kuin ulos bussista koko konkkaronkka. Onneksemme ystävällinen nainen neuvoi meidät oikeaan suuntaan ja pääsimme sinne, minne halusimme.


Granville Islandilla on ollut aikoinaan erilaisia tuotantolaitoksia, mutta nykyään se on yksi suosituimmista kohteista Vancouverin keskustan välittömässä läheisyydessä. Granville Islandilla on paljon käsityöläiskauppoja, taidegallerioita, ravintoloita, panimo, kauppahalli ja ties mitä muuta. 
Me lounastimme siellä ja istuskelimme ilman erikoista ohjelmaa.


Päivän päätteeksi ajoimme pienellä vesitaksilla kaupungin keskustan puolelle Yaletowniin, joka on niin ikään Vancouverin cooleja paikkoja. Siellä on vieri vieressä toinen toistaan houkuttelevampia ravintoloita ja sen mukaisesti iloista elämää.

2 kommenttia:

Aili Inkeli kirjoitti...

Eksyminen tai vastakkainen suunta on aina hyvästä! Se rikkoo logiikan sillain sievästi :) Muistakaa nyt sitten kuitenkin lennähtää etelän suuntaan seuraavaksi...

mummi kirjoitti...

Eihän sitä ole koskaan eksyksissä, suuntaa vaan ne monot toisinpäin. Kesä on tullut meillekin, tänään ensimmäinen päivä jolloin lämpötila nousi 20 asteeseen. (saatto olla ylikin). eipä muuta kuin hyviä reissupäiviä sinne.