keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Lincoln City OR

Astoriassa annoimme Moonikalle ohjeeksi seurata US101-tietä eli Tyynen meren rantatietä. Mikäpä se siinä. Maisemat olivat uskomattomat. Huikeita merimaisemia, kiemurtelevaa tietä ja pieniä amerikkalaisia kyliä (= kaupunkeja) peräjälkeen.


Kameraan on hankala taltioida samaa muistikuvaa, joka jää silmän verkkokalvolle tai jonnekin syvälle muistin sopukoihin, mutta olkoon tässä muutamia esimerkkejä siitä.



Seuraava kuva on otettu Lincoln City Beachillä.


Tiistaina aamiaisen jälkeen oli vuorossa pyykkäys. Koneellinen pyykkiä kesti 30 minuuttia ja kuivaus 45 min. Nyt on taas puhtaita paitoja ja kalsareita.


Iltapäivä kului mainiosti varastomyymäläkeskittymässä, jossa on tarjolla kaikki mahdolliset merkit taivaan ja maan väliltä. Mister Taipalekin pani haisemaan: osti uudet sandaalit!





5 kommenttia:

Aili Inkeli kirjoitti...

Malttoiko kukaan olla törsäämättä outlet-paratiisissa?? Mr Taipaleen sandaaliostoksista olisi mukava kuulla koko tarina. Ymmärsin muista tietolähteistä,että asiassa olisi kerrottavaa. Kaikki mukavat ja vähemmän mukavatkin sattumukset ja varsinkin yllätykset ovat reissun kohokohtia - ainakin meille kotona kököttäville. Pääasia tietysti on, että selviydytte niistä parhain päin!

Helna kirjoitti...

Airiseni, kyllä joukossamme on myös shoppailukärpäsen puremia. Ansku ja Jaana saivat oikein hyvin kulumaan päivän outletissä. Minäkin itse sorruin ostamaan shortsit (12,74 USD) ja flipflopit (11USD) sekä lakritsipussin. Markku ei ostanut mitään. Me kävelimme takaisin kämpille noin tunnin matkan.
Surkuhupaisaa Pekan sandaalikaupoissa on se, että hän lähes henkeen ja vereen saakka vastusti ajatusta uudesta kenkäparista. Toinen sandaali olisi kuulemma ollut täysin käyttökelpoinen, mutta jopa Tri Torvinen oli kehottanut häntä heittämään toimivan kulkupelin roskiin. Pitkällisen taivuttelun ja maanittelun hän nyt sitten suopui ostoksille. Tietenkin sillä ehdolla, että saa halvalla hyvät sandaalit.
Loistavat kengät löytyivät hintaan 29,90 USD. Antsa tuli perässä kassalle uimakenkiensä kanssa (10 USD). Myyjä sanoi, että koska ostitte ikäänkuin yhdessä kahdet kengät, jälkimmäisen parin hinnaksi tulee vain 5 dollaria!!!! Jos Mister Taipale olisi tiennyt tuon etukäteen, hän olisi työntänyt kaverin ensin maksamaan ja saanut näin ollen omat poponsa noin 15 taalalla. Voi sitä harmistuksen määrää.

mummi kirjoitti...

Voi kuinka kauniita maisemia. Muistan että se rannikko on kaunista, ajelimmehan mekin siellä silloin aikonaan. Hyvä on nyt uusissa sandaaleissa tepastella. Täällä sataa vain vettä joka päivä ja on aika koleaa asteita +10. Hyvää matkan jatkoa teille.

Anonyymi kirjoitti...

Upeita ovat maisemat! Ja että osasitte pesukonettakin käyttää! Pesiköhän se amerikaksi.. Anyway, Hyvää matkan jatkoa! tv. Lounastovero Maija

Aili Inkeli kirjoitti...

Heheheheeee, Mister Taipale varmaankin pitää uuden sandaaliparinsa puhki asti, kun ostaminen vaikuttaa olleen alusta loppuun jokseenkin hankalaa. Kiitos tarinasta. Toivotaan, etteivät sandaalit aiheuta rakkoja kinttuihin.