torstai 27. kesäkuuta 2013

Tuliainen Berliinistä


Lomamatka Saksaan on nyt takanapäin ja ennen matkalle lähtöä julkaistun perinteisen kommentointikisan armonaika on päättynyt ja palkinnon voittaja selvillä.

Kiitettävästi taas kävitte seuraamassa edesottamuksiamme. Suurkiitos jokaisesta kommentista. Bloggaajalle ja miksei kanssamatkustajillekin on erittäin tärkeää, että matkantekomme kiinnostaa.
 
Tämänkertaisen arvuuttelukisan palkintona oli Berliini-aiheinen käytännöllinen kangaskassi. Jos ei nyt ihan kymmentä maitopurkkia sovi, mutta varakassina varmasti GENAU.
Arvonta suoritettiin sunnuntaikeskiviikkoiltana 26.6.2013 suljettuna lippuäänestyksenä. Arvonta-astian virkaa toimitti taas Markun vihreä huopahattu.
 
Voittajalapussa luki MARITA!
 
Palkinto on toimitettu kuriiripostina voittajalle. 
 
 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee,
voittajan on helppo hymyillä.
Marita

Anonyymi kirjoitti...

Danke schön!
Marita

Aili Inkeli kirjoitti...

Vilpittömät onnittelut voittajalle, vaikka tyrkytinkin jo valmiiksi omaa osoitettani palkintokohteeksi :)
Nämä kisat on kivoja, blogista puhumattakaan. Alkakaahan valmistautua seuraavaan reissuun, ettei minunkaan elämäni käy turhan tylsäksi. Kiitos Helna tästä rupeamasta!

Helna kirjoitti...

Jihuu! Hienoa, että arvontavoitto lämmittää mieltä niin voittajalla kuin lukijoillakin! Huomasin kyllä Aili Inkelin ei-niin-huomaamattoman yrityksen vaikuttaa arvonnan tulokseen, mutta sivuutin sen tyynen rauhallisesti. Eikä sitä tiedä, vaikka kesäloman kakkososalta syntyy jotakin painokelpoista. Kirjailijan duuni on kaikesta huolimatta aika aikaa vievää puuhaa. Tänäänkin istuin tässä ainakin kolme (3) tuntia. Ja kuulemma yhden kirjoitusvirheen plus yhden lapsuksen olen saanut aikaiseksi. Korjaanpa ne nyt, niin ei kukaan huomaa.

Sari ja Rokku kirjoitti...

Onnea Marita!!