sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Auringonpaistetta ilman ohutta yläpilveä


Lauantaipäivä alkoi Markun toivomuksesta taas quesadilloilla - salsa oli tällä erää astetta tulisempaa WAU ja mustalla kahvilla.

Ettei koko reissu menisi ruokapöydän ääressä istumiseksi, niinpä lähdimme koko joukko läheiseen puistoon reilulle tunnin lenkille. Rebeccan koira Sparkey oli myös liikunnan puutteessa, joten siellä oli tilaa hölkätä kieli pitkällä pitkin ja poikin. Lämpötila alkoi hilautua jo ennen puolta päivää kohti +30C astetta, joten olipa kelpo käyskennellä ja ihailla maisemia.

Kävelylenkin jälkeen vilvoittelimme talon uima-altaalla, josta oheinen kuva. Rebeccan mukaan olemme kuulemma niiiiiiiiin valkoisia. Jääköön arviointi lukijan tehtäväksi.

Barbequepöytä notkui meksikolaisista herkuista ja margaritat valmistuivat tuota pikaa (jano)juomaksi. Lentikentältä meidät hakenut Rebecca sveitsiläisine ystävineen (hän sai meiltä lisänimen paikallinen hippiäinen) liittyi myös barbequelle.

Elohopea nousi iltapäivän aikana jotakuinkin +36C -lukemiin eli hyvin tarkenee.

Seuraavaksi siirrymme vuorokaudeksi Pasadenaan ja maanantaiaamuna alkaa varsinainen roadtriposuus eli lähdemme pyrkimään kohti Las Vegasia.

Kommentteja odotellaan.

1 kommentti:

pENA kirjoitti...

PERKELE, mikä vieraanvaraisuus! :)