lauantai 16. toukokuuta 2009

Perillä Kaliforniassa
Saavuimme eilen 14.5. Los Angelesin kentälle, jossa meitä oli vastassa Rebeccan assistentti Rebecca, nuori nätti tummaihoinen tyttö. Rebecca itse ei päässyt paikalle, koska oli Hollywoodissa mainoskuvauksissa Cindy Crawfordin kanssa. Rebecca oli raapustanut pahvilapulle Helenan nimen ja suomalaisen taikasanan perkele.

Seuraava rasti oli autonvuokraaminen. Täällähän palvelukulttuuri on huipussaan, joten Nissan Rogue järjestyi meille aikayksikön. Kylläpäs meillä on nyt hieno auto, valkoinen tilava menopeli.


Olimme matkustaneet kaikkiaan 24 tuntia, joten hetken seurustelun jälkeen joukkiomme siirtyi traileriin nukkumaan jo klo 21.30. Hetken seurusteluun kuului kyllä naurunremakkaa lähinaapurustollekin.

Suomen ja Kalifornian välinen aikaero on 10 tuntia, joten roppa kyllä osaa vaatia omansa. Aamuyöstä klo 4 paikkeilla majapaikassamme vietettiin yhteinen valveillolotunti, jonka jälkeen onneksi vielä nukahdimme pariksi tunniksi.

Rebecca loihti aamiaiseksi tulisia quesadilloja. HUH, kylläpäs röörit avautuivat.

Puoliltapäivin säädimme navigaattorin kohdeosoitteeksi Santa Monican. Siis lähdimme tien päälle omin avuinemme. Markku oli itseoikeutetusti kuskina ja Johanna co-pilotina. Takapenkki huolehti muusta huomauttelemisesta :)

Kävimme kastelemassa varpaamme Tyynessä Valtameressä Santa Monica Pierin lähellä. Sieltä ajaa karautettiin Venice Beachille ja päivän päätteksi Hermosa Beachille.

Matkanteko sujui kuskin puolesta hyvin, mutta muulla matkustamohenkilökunnalla tahtoi mennä neuvomisen, parahtelun ja varjojarruttelun puolelle. Juuri nyt kirjoitushetkellä Johanna antoi Markulle täydet pisteet ajamisesta. Kaistoja on välillä 4-8 yhteen suuntaan ja navigaattorin virolaisvaikutteinen naisääni kehottaa käyttämään tien oikeanpuoleisinta kaistaa, mutta pysyttelemään sen sijaan koko ajan vasemmalla :))

Sää täällä Kaliforniassa on kesäinen. Lämpötila oli tänään aamulla +17C, mutta päivän mittaan kutakuinkin +28C.

Tästä on hyvä jatkaa. Huomenna lauantaiaamuna ajattelimme käydä läheisessä Ontario Mills -ostoksissa. Illalla on vuorossa Rebeccan järjestämä barbeque, johon on tulossa joukko ystäviä tavanomaiseen tapaan.

Kirjoittelemisiin!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Häh missä viipyy treeniraportti Gold's Gymiltä? T: Anssi