sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Kansasia silmän kantamattomiin

Alkumatka on ollut maisemiltaan vuoristoista ja karuakin, mutta Coloradon kaakkoisosissa näkymät alkoivat jo vaihtua odotetusti tasaiseksi ja täällä Kansasin puolella pienikin töyssy tiessä on melkoinen kukkula. Melkein luotisuoria teitä pelto?aukeiden keskellä. Tasaisin välimatkoin tien varrella on kylä Granada, Holly, Syracuse, Deerfield ja kylä tarkoittaa muutamaa taloa, mahdollisesti bensis eikä paljon muuta. Kansasia ei pidetä mitenkään viehätysvoimaisena osavaltiona, mutta meidän mielestä ihan kokemisen arvoinen paikka.
Roadtripillämme vietämme ainakin kaksi yötä Kansasissa; eka yö täällä Garden Cityssä uudenkarheessa Hampton Inn -hotellissa. Sunnuntain siirtymää ei olla vielä määritelty, mutta jotakuinkin 275 mailin päähän tähdätään, joka tarkoittaa, että silloin ollaan itä-Kansasissa.

Matkantekoon liittyvää kuvamateriaalia liitetään tähän tekstiin jahka kameran akku latautuu. (Toim.huom. nyt on akku latautunut - ja kirjoittaja myös, joten kuvat on voitu siirtää verkkoon).Terveisiä lukijoille ja muille tutuille!


p.s. tässä on kyseessä todellinen hätätapaus, ei Coloradon lakien rikkominen

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ihan niinkuin meidän kulmilla maisemat siis, kotoinen olo varmaan ;)

pENA kirjoitti...

Cruise taitaa Kansasin suunnalla pysyä pitkään päällä.

helna kirjoitti...

Kansasissa todellakin riittää luotisuoraa tietä, jolloin cruiser on kelpo kaveri. Toisaalta myös tien sivulla riittää näkymää niin kauas kuin silmä kantaa.

Airi kirjoitti...

Hei,taitaa tuo matkanteko kestää jos teillä on tuollainen kulupeli missä Markku on kyydissä. No ei nyt sentään. Varasitteko talvivaatteita mukaan kun on lumikin vielä maassa,joskin se taitaa olla vain väliaikaista se lumen maassaolo.