lauantai 9. toukokuuta 2009

Aamukampa on jo harva

Tänään äitienpäivänaattona 9.5. olematon aamukampa on harventunut jo viisipiikkiseksi! Vähän kai on perhosia vatsanpohjassa, mutta niin pitää ollakin.Torstaiaamuna 14.5. klo 7.50 lähtee lento Lontooseen ja sieltä eteenpäin parin kolmen tunnin vaihdon jälkeen. Eli viikon päästä näihin aikoihin ollaan jo oltu perillä hyvä tovi. Mutta eipäs mennä asioiden edelle.
Sukulais-, ystävä- ja tuttavapiirille on lähetetty tänään sähköpostiviesti muistukseksi tästä blogista. Toivottavasti kuulumisemme kiinnostavat ja myös viihdyttävät.

Valmisteluista sen verran, että navigaattoriin on asennettu Rebecan osoite kotiosoitteeksi. Sehän on perustavaa laatua oleva toimenpide.Muuten täällä meidän päässä (Ferry Island) etukäteisvalmistelut ovat miinusalkutekijöissä verrattuna Sunny Beachin (Aurinkolahti) pariskuntaan. Äskeisen tekstarin mukaan Antti pakkaa parhaillaan sammutuspeitettä Kalifornian metsäpalojen takia mukaansa!
Tarkoitus olisi selvitä kahdella matkalaukulla per huonekunta plus sen päälle reppua ja muuta nyssäkkää. Toisaalta katselen kauhulla kaiken maailman johtojen ja piuhojen ja latureiden määrää, mikä pitää ottaa mukaan. On kamera ja videokamera latureineen, miniläppäri piuhoineen ja navigaattori kaikkine osineen. Eikä tietenkään mitkäät johdot ole yhteensopivia keskenään - eipä tietenkään.
Mitään juhlavermeitä ei oteta mukaan eli turha haaveilla illallisesta Michelin-tähditetyssä ravintolassa, ellei sinne sitten pääse tennareissa :)


Käyn tänään tuliaisostoksilla. Rebecalle viedään Fiskarsin keittiösakset - pyörittäähän hän catering-yritystä (kiitos vielä kerran JohannalleR Fiskars-vinkistä!). Leticia saa Hackmanin Carelia-sarjan leivoslapion, koska hänellä on jo muita sarjan kaluja. Lisäksi mukaamme lähtee suomalaista rytmi!musiikkia (Children of Bodom?) ja jotakin muuta pientä.


Meiltä on tietenkin kyselty tuntemuksiamme sikainfluenssan suhteen ja nyt akuuttina asiana nousi otsikoihin Santa Barbaran tulipalot. Sikaflu ei pelota - ei voi pelottaa. Ostetaan käsihuuhdetta. Tulipalot eivät ainakaan tällä hetkellä ole aivan olinpaikkojemme lähimaastossa eikä meillä ole tarkoitus edes lähteä siihen suuntaan.

Kyllä me pärjäämme. Kysyvä ei tieltä eksy. Lohduttavaa on myös se, että jos eksymme, niin tarpeeeeeeeeeeksi kauan ajettuamme tulemme joskus jollekin rannalle - onko se Tulimaassa, Alaskassa, Key Westissä vai missä lie, mutta merta edemmäs emme pääse.


"I'd be safe and warm if I was in L.A." (California Dreamin' by The Mamas and the papas")


Helena (oheisessa kuvassa ei ole kirjoittaja, vaan Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger - iso Arska)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä matkaa. Kertokaa Obamalle terveisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Testi

Sari&Rokku kirjoitti...

Heips!

Kuinkahan Ruotsi-Jenkit matsissa käy? Lopputulos on selvillä 20 peliminuutin jälkeen. Suomessa ei juhlita ei - ei tänäkään vuonna.

Neljä päivää lähtöön. Löysät tulee housuun blogia lukiessa, sen verran matkakuume tarttuu.

Matkasuunnitelmia on meilläkin; ollaan kuukausitolkulla jännitetty matkaa Naantalin Muumimaailmaan. Mutta siitä toisen kerran ;)

Sari ja Rokku toivottavat oikein hyvää matkaa! Kuulemisiin!

PS Onhan navigaattorissa uusimmat reittipäivitykset?

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Helena ja Markku

Oikein hyvää ja turvallista matkaa !

T Sari ja Kimmo

Sari ja Rokku kirjoitti...

Terve taas!

Toissailtana viimeksi kuultiin :) Ruotsi voitti jääkiekon pronssiottelun, joten kukaan ei varmaan ole lätkässä enää Jenkeissäkään.

Helena, pyyhihän tomut jaloistasi erityisen hyvin keskiviikkona töistä lähtiessäsi. Siinä tuulikaapissa.. siinä Lindströmin vuokramatolla.. suihsuih! Turha niitä on valtameren yli kantaa.
Sopii neuvoksi muillekin lomalle lähtijöille :)

Vähiin käy ennen kuin loppuu! Vajaan 36 tunnin kuluttua lentokoneen penkillä - hieman ahtaasti, mutta ah kohti niin ihanan mukavaa matkaa!

Iltalehti kirjoitti...

Yhdysvallat aikoo rynnätä ilmastonsuojelun kärkimaiden joukkoon. Presidentti Barack Obaman tiistaina ilmoittamat uudet, historialliset autojen päästö- ja kulutusrajat näyttävät maailmalle, että hän on tosissaan ympäristönsuojelutavoitteissaan.

Tiukkoja ilmastonsuojelulakeja osavaltioonsa vaatinut Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger oli paikalla tiedotustilaisuudessa. Kalifornia kannattaa Obaman esitystä.